Şoferul unui autobuz RATB a pierdut controlul volanului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Eroilor din Capitală, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac şi un autoturism, potrivit Brigăzii Rutiere. Reprezentanţii ISU au declarat, pentru News.ro, că opt persoane au fost implicate în accident, dintre care patru au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autobuzul mergea în linie dreapta când a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un copac şi un alt vehicul. Este posibil să fi fost o defecţiune tehnică sau ca şoferului să i se fi făcut rău. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero", a declarat, pentru News.ro, Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În urma accidentului, patru persoane au ajuns la spital, cu răni uşoare, a precizat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

"Opt persoane au fost implicate în accident, patru au fost duse la spital, restul refuzând transportarea", a spus Daniel Vasile.

El a precizat că persoanele care au ajuns la spital acuzau dureri la nivelul capului şi gâtului. La intervenţie au participat patru echipaje medicale, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor, a mai spus Vasile.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, a declarat, duminică, pentru News.ro, că instituţia a declanşat o anchetă internă în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.