Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru act sexual cu un minor, unul dintre ei fiind acuzat şi de proxenetism, în dosarul în care, miercuri dimineaţă, au avut loc percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov. O fată de 16 este cercetată sub control judiciar pentru proxenetism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma audierilor de miercuri, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru act sexual cu minor, în sarcina unuia dintre ei fiind reţinută şi acuzaţia de proxenetism. O altă persoană, o minoră de 16 ani, este cercetată sub control judiciar, dispus de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru proxenetism.
 
Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Patru percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, mai multe persoane fiind duse la audieri.

"În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.
 
Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.