Pasagerul cu numărul un milion din acest an a fost sărbătorit pe Aeroportul Timişoara, fiind vorba despre o femeie care s-a întors de la Bruxelles. Ea a primit de la reprezentanţii aeroportului un card de servicii VIP şi un abonament gratuit pentru parcare auto, pe o perioadă de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasagerul cu numărul un milion a fost Elena Gabriela Avram, care a sosit de la Bruxelles la ora 14.45, cu o cursă operată de compania Ryanair.

Pasagera a fost întâmpinată de către reprezentanţi ai aeroportului şi ai companiei aeriene şi a fost premiată de Daniel Idolu, directorul aeroportului.

“Eforturile susţinute din ultimii ani ale administraţiei aeroportului de a deschide noi destinaţii de zbor, companii aeriene noi şi de a dezvolta traficul de pasageri dau roade. Creşterea din primele şapte luni, faţă de perioada similară a anului 2016, care este de peste 60% la numărul de pasageri şi de peste 40% la numărul de zboruri, se concretizează astăzi într-un moment jubiliar, când pentru prima dată în istoria aeroportului sărbătorim realizarea unui număr de un milion de pasageri în cursul lunii august. Estimăm să atingem până la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim să organizăm un eveniment festiv pentru pasagerul cu numărul două milioane.”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

La eveniment au participat şi pasagerii aflaţi în zona publică din aerogară.

Elena Gabriela Avram, din Deva, a zburat de la Bruxelles la Timişoara împreună cu soţul său. Ea a fost premiată de reprezentanţii aeroportului cu un card de servicii VIP şi un abonament gratuit pentru parcare auto pe o perioadă de 12 luni.

De asemenea, compania Ryanair i-a oferit pasagerei un voucher cadou, respectiv două bilete dus-întors spre orice destinaţie cu plecare din Timişoara. În plus, ea a primit un voucher de 100 de euro din partea agenţiei TUI TRAVEL şi o valiză FlyJack din partea societăţii Best Value. De asemenea, restaurantul Kiosk i-a oferit un voucher de 200 de lei.

”Am fost plăcut surprinsă de faptul că sunt pasagerul un milion. Felicit pe această cale Aeroportul Timşoara şi compania Ryanair şi îmi doresc să zbor cât mai des de la Timişoara spre destinaţii cât mai diverse şi, de ce nu, anul viitor să fiu pasagerul cu numărul două milioane”, a spus Elena Gabriela Avram.

Cifra de un milion de pasageri a fost atinsă în 2017 cu trei luni mai devreme faţă de anul 2016. Anul trecut, pasagerul cu numărul un milion a fost înregistrat la finele lunii noiembrie, iar în total, în cursul anului trecut, au fost raportaţi 1.161.510 pasageri.

”Aceste performanţe pe care le-am înregistrat ne onorează, dar ne şi obligă faţă de pasagerii noştri şi faţă de companiile aeriene partenere. În cursul acestui an am pornit deja o serie de proiecte de investiţii pentru construcţia unor terminale noi de pasageri şi pentru modernizarea şi extinderea parcării auto prin care vom putea ţine pasul cu cerinţele unui număr tot mai mare de pasageri, pentru a asigura nu doar siguranţa şi securitatea, dar şi confortul acestora”, a mai spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.