Doi bărbaţi din judeţul Călăraşi au fost reţinuţi sub acuzaţia de contrabandă, după ce poliţiştii au găsit, în autoturismul în care se aflau, dar şi la locuinţele lor, sute de parfumuri, peste un kilogram de bijuterii din aur şi argint şi articole vestimentare pe care cei doi le vindeau unor clienţi, „pe caiet”. Cei doi aveau inclusiv cataloage de prezentare pentru bijuteriile pe care introduceau în ţară şi le vindeau ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbaţii, cu vârste de 35 şi 41 de ani, din judeţul Călăraşi, au fost prinşi în flagrant, joi, în zona punctului vamal din Giurgiu, transportând cu un autoturism 164 de parfumuri de diferite mărci, 30 de produse cosmetice, 12 articole vestimentare, 152,59 grame bijuterii de aur, 3.975 de euro şi 205 lire turceşti, informează, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Călăraşi, care instrumentează acest dosar.
 
Vineri, în baza unor mandate, trei locuinţe din judeţul Călăraşi au fost percheziţionate, anchetatorii descoperind 971 de parfumuri, 1.800 de ţigarete, 581,44 grame de bijuterii de aur, 299 de grame de bijuterii de argint, 173 de articole vestimentare, 16.115 lei, 1.280 de euro, 1 laptop, 1 telefon. La descinderi au fost găsite şi un caiet cuprinzând nume de clienţi şi sume de bani, precum şi şapte cataloage de prezentare bijuterii.
 
„Valoarea bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor este de 427.628 de lei. În urma administrării probatoriului, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, precizează IPJ Giurgiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.