Un tânăr de 19 ani din Oradea a fost reţinut şi apoi a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru tâlhărie după ce a încercat să jefuiască un magazin de cartier, ameninţând-o pe vânzătoare cu un cuţit. Când a văzut că femeia ripostează şi nu se lasă intimidată, tânărul a fugit, luând cu el o doză de băutură răcoritoare, în valoare de cinci lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul de 19 ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.
 
Fapta a avut la finalul lunii februarie, când el a intrat într-un magazin cu intenţia de a-l jefui, însă a fugit, speriat de reacţia vânzătoarei care nu s-a lăsat intimidată.
 
”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 27 februarie a.c., în jurul orei 20.00, purtând pe faţă o mască medicală şi având asupra sa un cuţit, ar fi ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin de tip ABC, din municipiul Oradea, solicitându-i să îi înmâneze banii din încasări, însă, întrucât femeia a ripostat, tânărul ar fi părăsit în fugă incinta magazinului, având asupra sa un flacon de băuturi răcoritoare, de 0,5 litri, pe care l-ar fi luat anterior din vitrina magazinului şi pe care nu l-a mai achitat, cauzând societăţii comerciale un prejudiciu de 5 lei”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.
 
În cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a respins propunerea, dispunând, în schimb, măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.