Patru surori, cu vârste între 7 şi 19 ani, au fost lovite de o maşină pe trotuar, uneia dintre ele, în vârstă de 12 ani, fiindu-i amputată gamba stângă, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform poliţiştilor, un şofer de 20 de ani a pierdut controlul maşinii şi le-a  lovit pe cele patru fete aflate pe trotuar, în centrul municipiului Oradea. Două dintre fete au rămas prinse sub maşină, iar până la sosirea echipajelor medicale, trecătorii s-au mobilizat pentru a ridica maşina şi a le elibera pe tinere.

În urma accidentului, uneia dintre surori. în vârstă de 12 ani, i-a fost amputată gamba stângă, ea fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru evauare medicală şi pentru o nouă intervenţie.

O altă fată are traumatism cranian şi plăgi multiple, iar o alta este rănită mai puţin grav dar este încă ţinută sub observaţie. Cea de a patra tânără rănită în accident a suferit răni uşoare.

„Un cetăţean de 20 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism Ford Galaxy înmatriculat în Polonia, circulând pe strada Piaţa Emanuil Gojdu, în curba la dreapta spre Calea Clujului, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil umed, a pătruns pe trotuar unde a lovit în plin un grup format din patru fete”, a declarat subcomisar Gherman Alin, şeful Biroului Rutier Oradea, citat de Bihor Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.