Opt pakistanezi au fost prinşi, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, din Serbia, pe jos, aceştia declarând că voiau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş au depistat grupul de migranţi cu ajutorul aparaturii cu termoviziune, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 0.25, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Cele opt persoane veneau din Serbia, pe jos, peste câmp.

”Poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, fiind depistaţi opt bărbaţi, care nu vorbeau limba română, pe care i-au transportat la sediul sectorului pentru cercetări”, se arată în comunicatul citat.

În urma verificărilor s-a stabilit că migranţii sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, ei declarând că încercau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză se face cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.