Poliţiştii de frontieră de la Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au depistat la frontiera cu Serbia 12 cetăţeni irakieni, între care opt copii, care au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de vineri al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în jurul orei 10.30 poliţiştii de frontieră de la Oraviţa, judeţul Caraş- Severin, au depistat în zona localităţii Vrani 12 cetăţeni străini - patru adulţi şi opt copii - care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele respective sunt cetăţeni din Irak - adulţii având vârste cuprinse între 32 şi 39 de ani, iar copiii au între un an şi 14 ani. La cercetări, adulţii  au spus că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România şi că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.