Opt arme, peste 800 de cartuşe, 35 de alice, 14 litri de alcool şi aproximativ un kilogram de cannabis au fost găsite de poliţişti în urma percheziţiilor făcute, marţi dimineaţă, la persoane suspectate de braconaj, în judeţul Timiş. Patru persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Poliţiei Judeţene Timiş, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Timişoara - Biroul de Investigaţii Criminale şi Secţiile Rurale arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au făcut şapte percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor, braconaj şi contrabandă, în localităţile Lovrin, Şandra şi Satchinez din judeţul Timiş.

"Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj şi contrabandă fapte ce ar fi fost comise pe raza judeţului Timiş şi vizează 8 persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, presupuse a fi implicate în comiterea infracţiunilor", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 8 arme (3 letale), 841 de cartuşe cu glonţ, 35 de alice, 14 litri de alcool şi aproximativ un kilogram de cannabis.

Patru bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând a fi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Judeţene Timiş.

La percheziţii au participat peste 50 de poliţişti cu 17 autospeciale, cu sprijinul S.A.S. Timiş şi al Grupării Mobile de Jandarmi "Glad Voievod" Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.