Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din zona Alba Iulia din Capitală era în legitimă apărare, spun surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform surselor citate, omul de afaceri italian nu va fi reţinut, el fiind în legitimă apărare atunci când l-a înjunghiat pe bărbatul care şi-a pierdut viaţa.

Aceleaşi surse spun că italianul a fost preluat de bărbat de la Aerportul "Henri Coandă" şi au mers împreună într-un apartament din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri. Acolo, ar fi fost atacat de celălalt bărbat cu un cuţit, a avut loc o luptă între cei doi, iar românul a fost înjunghiat.

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. El a fost dus la audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.