O tânără de 28 de ani a fost găsită moartă, miercuri, într-un imobil din municipiul Slatina, suspectul fiind un bărbat de 51 de ani care se află în custodia anchetatorilor. Procurorii afirmă că bărbatul şi-a înjunghiat concubina de mai multe ori, în special în piept, ceea ce a dus la moartea femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a precizat că bărbatul şi-a înjunghiat concubina cu un cuţit, de mai multe ori, fapta petrecându-se în locuinţa acestuia.
 
“În fapt, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 31.05.2023, în timp ce se aflau în locuinţa numitului D. M., din municipiul Slatina, judeţul Olt (zona Zahana), acesta a lovit-o în mod repetat cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), pe concubina sa, D. S. J., cu consecinţa producerii de multiple plăgi tăiate-înţepate, care au condus la decesul acesteia”, a menţionat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. 
 
Anchetatorii au arătat că moartea femeii a fost una violentă. 
 
“Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de S.J.M.L. Olt la data de 31.05.2023, a rezultat că moartea numitei D. S. J., de 28 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecinţa multiplelor plăgi înţepate-tăiate. Dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (3 toracic posterior, 4 toracic anterior, 1 toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, a precizat sursa citată.
 
Procurorii au adăugat că leziunile au fost produse, cel mai probabil, cu un cuţit găsit. De asemenea, cel mai probabil femeia era moartă de câteva ore înainte să fie anunţate autorităţile.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 10.30, prin apel la 112, despre faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina.
 
“La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, a fost identificat şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii, care se află în custodia poliţiştilor”, a transmis IPJ Olt. 
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale.
 
IPJ Olt a precizat că, din primele date, nu au fost sesizări anterioare şi nu există dosare penale în lucru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.