Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Olt după ce şi-a omorât fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un ciomag de dud, fapta având loc la o stână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a anunţat, miercuri, că la o stână din satul Plăviceni a avut loc un conflict spontan, între doi fraţi, iar unul dintre ei l-a lovit pe celălalt de mai multe ori cu o bâtă şi în urma rănilor suferite victima a decedat. 
 
“Fiind audiat, în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul G.D. a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, arătând că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. 
 
Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.