Poliţiştii din Olt fac cercetări după ce un băiat de 16 ani s-ar fi aruncat de pe o pasarelă de traversare peste liniile de cale ferată. Adolescentul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat marţi, că poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Slatina au fost sesizaţi luni, în jurul orei 00.15, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, aparţinând Căii Ferate Slatina. 
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată. În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.