Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă, luni, după apariţia în mediul online a unui filmuleţ în care două fete în vârstă de 13 ani agresează o alta de aceeaşi vârstă, fapta având loc pe o stradă din municipiul Slatina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la data de 28 octombrie, în urma apariţiei în mediul online a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică - Compartiment Proximitate  s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,lovirea sau alte violenţe”, faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie, în municipiul Slatina, strada  Prelungirea Tunari.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că două fete, de 13 ani, din Slatina, au au agreasat o altă fată, tot de 13 ani, fapta având loc în urma unui conflict spontan. Toată scena a fost filmată de o altă fată de 14 ani, aceasta fiind şi cea care a distribuit filmuleţul în mediul online.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.