Trei femei din Slatina sunt cercetate penal pentru lovire şi pentru tulburarea ordininii şi liniştii publice după ce s-au luat la bătaie în curtea unei şcoli din oraş, la ora la care copiii intră şi ies de la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenele violente au fost filmate şi, după ce au fost postate pe internet., Poliţia s-a autosesicat şi le cercetează pe cele trei în stare de libertate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Iulian Nicolae, incidentul violent s-a petrecut marţi, 5 decembrie, în curtea şcolii ”Ştefan Protopopescu” din Slatina, la ora 12.

"Trei femei, care sunt mămici şi ai căror copii învaţă în şcoala respectivă, s-au luat la bătaie în curtea şcolii unităţii de învăţământ, din cauza unei datorii financiare neachitate la timp. Scena în care cele trei se bat şi folosesc injurii a fost filmată şi, după ce a apărut în spaţiul public, poliiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la acets caz", a spus el.

”Cele trei persoane au fost identificate şi se fac acte procedurale pentru comiterea infracţiunior de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Acesta a precizat că cele trei mame care s-au bătut în curtea şcolii sunt cercetate în stare de libertate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.