Pompierii din Olt au căutat, miercuri, trupul unui cioban care s-ar fi putut îneca în pârâul Bârlui, dar în urma verificărilor acesta nu a fost găsit. Din pârâul respectiv pompierii au scos 70 de oi moarte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, echipaje de pompieri de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş au acţionat în localitatea Morunglav, pentru căutarea unui bărbat posibil înecat în pârâul Bârlui.

Misiunea s-a desfăşurat cu dificultate din cauza zonei greu accesibile şi a faptului că apa pârâului este îngheţată.

La faţa locului au ajuns şi scafandri care au realizat căutări pe apă şi ambele maluri ale pârâului Bârlui, fără rezultat. Pompierii au reuşit să scoată din apă 70 de oi moarte.

ISU Olt a anunţat că au fost oprite căutările, dar acestea vor fi reluate, la solicitarea poliţiştilor, în funcţie de cercetările desfăşurate în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.