Un bărbat de 67 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt pentru că ar fi ucis patru cîini de rasă comună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Piteşti, despre faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulţi câini, în comuna Cârlogani, judeţul Olt.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa şi ai Biroului pentru Protecţia Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie, în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violenţă patru câini de rasă comună”, se arată în comunicat. 
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.