Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort, vineri, în camera unui hotel din Slatina, cauza exactă a decesului urmând să fie stabilită. Poliţiştii au afirmat că el fusese dat dispărut cu o zi înainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat că poliţiştii din Slatina au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 15.00, de către un angajat al unui hotel din municipiu cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului.
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie. La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical care a constatat decesul”, au precizat poliţiştii.
 
Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.