Angajaţii unei firme de curierat sunt bănuiţi că şi-au însuşit bunurile care le erau predate spre expediere sau le-au înlocuit cu bunuri de calitate inferioară. Poliţiştii din judeţul Olt au făcut, miercuri, mai multe percheziţii, iar şase persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare, miercuri, zece mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliile unor persoane din judeţul Olt.
 
“În fapt, în perioada mai 2020 – iunie 2021, mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate efectuarea de activităţi de curierat rapid, cu puncte de lucru şi în judeţul Olt, sunt bănuiţi că, în timpul serviciului, şi-ar fi însuşit pe nedrept bunurile care le erau predate spre expediere sau le-ar fi înlocuit cu diverse bunuri, de o calitate inferioară. Ulterior, ar fi întocmit documentaţia necesară pentru a ajunge la destinatar ori pentru a fi returnate expeditorului, cauzând astfel un prejudiciu material în dauna expeditorului, iar, în unele cazuri, în dauna beneficiarului”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că valoarea totală a prejudiciului urmează a fi stabilită în cursul cercetărilor.
 
În urma percheziţiilor, şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru audiere
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.