Compania Petrotel Lukoil dă asigurări că "nu există riscuri" în urma incendiului produs la instalaţia de cocsare din incita rafinăriei care funcţionează în municipiul Ploieşti, în cartierul Mihai Bravu. "Pentru că procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm că nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu, angajaţii desfăşurându-şi activitatea în mod normal”, au scris oficialii rafinăriei pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În condiţiile în care locuitorii din municipiul Ploieşti au primit, marţi, un mesaj Ro-Alert din partea autorităţilor, în care li se recomanda să rămână în locuinţe şi să închidă etanş ferestrele, pentru că la rafinăria Petrotel Lukoil izbucnise un incendiu "cu degajări mari de fum", oficialii rafinăriei susţin că incendiul nu a avut "implicaţii care să reprezinte un risc pentru angajaţi şi comunitate".
 
"Angajaţii şi comunitatea din preajma rafinăriei nu au fost niciun minut în pericol. Pentru că procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm ca nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu, angajaţii desfăşurându-şi activitatea in mod normal”, au scris oficialii rafinăriei Petrotel Lukoil pe Facebook.
 
FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova
 
Conform acestora, incendiul a fost stins în 16 minute. Oficialii companiei nu au dat date privind posibilele cauze ale izbucnirii incendiului, menţionând că "se efectuează cercetări privind cauzele declanşării" focului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.