O persoană a murit şi şapte au fost rănite, în urma unui accident produs, sâmbătă după-amiază, în Cernica, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Unul dintre răniţii în urma accidentului din Cernica a murit; în total, şapte persoane au fost rănite

Persoana rănită în accidentul produs în comuna Cernica, din judeţul Iffov, şi aflată în stop cardio-respirator a murit, iar în total şapte persoane au fost rănite. Printre răniţi se află şi doi copii, unul de opt luni, iar altul de opt ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, persoana care se afla în stop cardio-respirator a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare. Victima, în vârstă de 30-40 de ani, era şoferul autoturismului implicat în accident.

De asemenea, alte şapte persoane, pasagere în microbuz, au fost rănite, printre acestea fiind şi doi copii, unul de opt luni şi altul de opt ani.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului intervin patru echipaje SMURD, fiind solicitat şi un elicopter.

Patru persoane au fost rănite, în urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz, iar unul dintre răniţi este în stop cardio-respirator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.