O persoană a murit şi alte două au fost rănite grav, joi, în urma unui accident produs pe drumul naţional 1, în judeţul Braşov, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit violent de un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier a avut loc, joi, pe DN 1 între localităţile Vlădeni şi Perşani din judeţul Braşov.
 
”În accident este implicat un singur autovehicul, iar din primele date obţinute, se pare că acesta ar fi pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, informează Poliţia judeţeană Braşov.
 
Echipajele de salvare au găsit trei persoane rănite, dintre care două încarcerate.
 
Una dintre victime era inconştientă, medicii declarând decesul în cazul său. Ceilalţi doi răniţi au fost preluaţi de elicopterul SMURD şi de echipajul SMURD pentru a fi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.