Traficul rutier a fost reluat pe autostrada Timişoara- Lugoj, după ce, joi dimineaţă, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit. Poliţiştii spun că şoferul microbuzului, un cetăţean bulgar, a lovit din spate un autoturism, bărbatul fiind rănit şi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, şoferul bulgar al unui microbuz care circula pe autostrada Timişoara- Lugoj a lovit din spate un autoturism care circula regulamentar pe aceeaşi bandă de mers.

În accident au fost implicate 12 persoane, majoritatea pasageri în microbuz, însă doar şoferul microbuzului a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, la Timişoara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.