Maşina unui echipaj de Poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, şi un autoturism marca BMW s-au ciocnit, joi, într-o intersecţie din Timişoara. Doi poliţişti din autospecială au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, accidentul a avut loc, joi, la intersecţia străzilor Alexandru Ioan Cuza cu Demetriade, unde o autospecială de Poliţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite s-a ciocnit cun un atutoturism BMW.

"O autospecială a IPJ Timiş ce avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase circula pe strada Alexandru Ioan Cuza, dinspre Calea Aradului, iar la intersecţia cu Demetriade, a pătruns pe culoarea roşie a semaforului intrând în coliziune cu un autoturism ce venea pe strada Demetriade", au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Un echipaj SMURD a intervenit la locul accidentului, însă nimeni nu a fost rănit grav. Totuşi, cei doi poliţişti din autospecială au fost duşi la Spitalul Municipal Timişoara pentru investigaţii medicale.

Colegii poliţiştilor fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat.

Traficul rutier a fost îngreunat, în zonă, în urma acestui accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.