O fetiţă în vârstă de doi ani şi şapte luni a murit, vineri după-amiază, după ce a căzut pe fereastră, de la etajul al treilea al unui bloc din Mangalia. Ea a fost transportată la spitalul din localitate, unde a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, vineri după-amiază, la Mangalia, după ce un copil a căzut de la etaj. Acolo s-au deplasat un echipaj de ambulanţă, un SMURD B şi elicopterul SMURD.
 
Copilul se afla în stare critică, a intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată în curs de resuscitare la Spitalul Municipal Mangalia, acolo a fost continuat protocolul, dar copilul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul. 
 
Din primele informaţii ale anchetatorilor, fetiţa avea doi ani şi şapte luni şi era acasă cu mama ei, când a căzut pe fereastra de la bucătărie.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.