O femeie de 57 de ani şi-a dat foc, vineri, în faţa Penitenciarului Ploieşti, unde este încarcerat fiul ei, care acuză că nu primeşte îngrijiri medicale corespunzătoare. Femeia a suferit răni superficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din Ploieşti, în timp ce se afla în faţa unei instituţii publice din municipiu, s-ar fi autoincendiat. La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţiştii, constatându-se faptul că focul fusese stins de un trecător, aceasta suferind câteva răni superficiale”, a transmis, vineri, IPJ Prahova.  

Sursa citată a precizat că femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.  

Incidentul a avut în faţa Penitenciarului Ploieşti.  

Potrivit www.observatorulph.ro, fiul femeii este încarcerat în penitenciar şi a relcmata că nu primeşte îngrijire medicală corespunzătoare.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.