O femeie care lucra în bucătăria unui restaurant din Capitală a ajuns la spital, reclamând că a fost muşcată de un scorpion aflat într-o cutie de banane. Poliţia a declanşat o anchetă privind nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 29 octombrie a.c., Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de o unitate spitalicească cu privire la faptul că, la camera de gardă s-a prezentat o femeie  care ar fi fost înţepată de un scorpion, care se afla într-o cutie de banane. La momentul producerii evenimentului, femeia şi-ar fi desfăşurat activitatea în bucătaria unui restaurant, ulterior scorpionul fiind strivit şi aruncat de colegii acesteia”, coform Poliţiei Capitalei.
 
Femeia se află în afara oricărui pericol şi a fost externată.
Organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 2  Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de neluarea şi  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.