O femeie a fost salvată de pompieri, marţi, după ce a plonjat cu autoturismul în râul Iza, de pe un drum din Sighetu Marmaţiei. Maşina a fost dusă de valuri aproape 200 de metri de locul incidentului, unde s-a blocat într-un banc de nisip, iar victima a putut ieşi pe plafon pentru a striga după ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sighetu Marmaţiei, unde o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina în râul Iza.

Victima nu a putut să iasă din maşină pentru că vehiculul a fost purtat de valuri circa 200 de metri, după care s-a blocat în nisip. În acel moment, femeia a ieşit pe plafonul maşinii şi a strigat după ajutor, fiind auzită de trecători, care au sunat la 112.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei au intervenit pentru salvarea femeii. Maşina pe care stătea aceasta se afla la 20 de metri de mal, iar pompierii au ajuns la ea cu o barcă pneumatică.

Şoferiţa a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi a fost dusă la spital.

Pompierii au scos maşina din albia râului, aceasta fiind avariată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.