O fată de 16 de ani a fost rănită, joi după-amiază, după ce un geam de la Acvariul din Constanţa s-a spart, ea suferind o plagă la picior şi fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bîlbă, a declarat pentru News.ro, că joi după-amiază a avut loc un incident la Acvariul din Constanţa.

Un geam în care se aflau crapi japonezi s-a spart, iar o bucată de sticlă a accidentat o fată de 16 ani, care se afla cu spatele, fiind rănită la picior.

Fata a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, având o plagă la picior pentru îngrijiri medicale.

Bîlbă a precizat că deocamdată nu se ştie motivul pentru care geamul s-a spart, în interior nefiind camere de supraveghere. Peştii din bazinul respectiv au fost recuperaţi.

Acvariul a fost închis temporar pentru strângerea apei şi a cioburilor, a mai precizat Adrian Bîlbă

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.