O fată de 11 de ani din Caracal este căutată de poliţişti după ce a dispărut de acasă pe data de 15 decembrie. Ea a mers să-şi cumpere haine şi nu a mai revenit la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 16 decembrie, o femeie din Caracal a anunţat poliţiştii de faptul că fiica eu, Florina Andreea Radu, de 11 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Mama a spus oamenilor legii că fata a plecat de acasă pe data de 15 decembrie, spunând că merge să-şi cumpere haine

Ea are o înălţime de 160 de centimetri, aproximativ 45 de kilograme, părul drept, blond, lung şi ochi căprui.

La momentul plecării purta geacă gri şi pantaloni negri.

Fata este căutată cu forţe sporite, poliţiştii fiind sprijiniţi în activităţile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi angajaţi ai Poliţiei Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii roagă toate persoanele care au informaţii despre fată să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.