O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe drumul european 584 Brăila - Slobozia, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, şoferul fiind încarcerat, dar conştient. Traficul rutier în zona producerii accidentului este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, cisterna răsturnată vineri după-amiazăîn apropierea localităţii Bărăganul, din judeţul Brăila, este încărcată cu GPL şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Conform sursei citate, nu ar fi scurgeri din cisternă în urma accidentului.

Şoferul cisternei este încarcerat în cabina autovehiculului, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. El este conştient.

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul cisternei a scăpat maşina de sub control, a lovit un autoturism care circula în faţa sa, după care s-a răsturnat în afara şoselei.

Traficul rutier în zona producerii accidentului este blocat

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din motive de siguranţă, pe o distanţă de 300 de metri, autovehiculele au fost deviate pe un drum de exploatare, neasfaltat, paralel cu DN21.

De asemenea, poliţiştii rutieri informează că poate fi folosită şi ruta ocolitoare DJ203 Însurăţei – Zăvoaia – DJ211 – Dudeşti – Tătaru – DJ211B – Bărăganul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.