O căprioară care a fost blocată sub o gură de canalizare din Râmnicu Vâlcea a fost salvată de jandarmi luni seara. Aceasta era rănită, iar jandarmii au solicitat sprijinul unui medic veterinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, agentul de pază al unui complex comercial din Râmnicu Vâlcea a sunat la 112 luni, în jurul orei 23, şi a anunţat că în parcarea centrului  sunt două căprioare care aleargă dezorientate. 
“Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat în zona indicată, unde au găsit doar o căprioară, blocată sub o gaură de canalizare, întrucât cealaltă reuşise să fugă în pădure.
Jandarmii au scos căprioara din gaura de canalizare şi au observat că este rănită, moment în care au decis să sune un medic veterinar pentru acordarea îngrijirilor medicale”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Vâlcea.
Jandarmii au precizat că după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale corespunzătoare, căprioara a rămas în grija paznicului de vânătoare din zona în care a fost găsită, urmând să fie eliberată în habitatul ei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.