O bancă furată din curtea unui liceu din judeţul Argeş a fost găsită de către un echipaj a Jandarmeriei la poarta unor localnici din municipiul Câmpulung. La vederea jandarmilor, oamenii care stăteau pe banca furată au plecat, refuzând să discute cu aceştia. Jandarmeria anunţă că a întocmit acte de sesizare privind infracţiunea de furt calificat, cazul urmând a fi predat Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banca a fost furată din curtea Colegiului Naţional ”Dinicu Golescu” din Câmpulung, iar reprezentanţii unităţii de învăţământ sesizaseră dispariţia acesteia.

Miercuri după amiază, în jurul orei 13:15,  jandarmii care patrulau în zona Tabaci din oraşul Câmpulung au observat la poarta unui imobil banca ce corespundea descrierii făcute de către reprezentanţii liceului.

”Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta, moment în care persoanele care erau aşezate pe bancă au intrat în curtea imobilului. Lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaşte provenienţa acesteia.  În acest context, jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii Colegiului Naţional Dinicu Golescu, care au identificat banca ca fiind cea sustrasă în data de 05 mai 2023, în jurul orei 21.10”, informează, joi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Sursa citată precizează că au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, documentele fiind predate Poliţiei Municipiului Câmpulung, în vederea continuării cercetărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.