O angajată a PSD s-a automutilat, luni seară, în sediul central al partidului din Bucureşti. În urma apelului la 112 la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje. Femeia s-a dezbrăcat şi şi-a provocat răni la mâini şi la picioare, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la  faptul că o femeie, de 32 de ani,  se autogresează şi provoacă distrugeri la o adresă din Sectorul 1. La faţa locului a sosit o patrula de poliţisti din cadrul Secţiei 2 Poliţie care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta şi-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare şi superioare” a transmis, luni seară, Poliţia Capralei.

Sursa citată a precizat că a fost solicitată o ambulanţă pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.

”La acest moment poliţişti ai Secţiei 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis Piliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat că incidentul s-a produs în sediul PSD din Bulevardul Kiseleff nr.10, fiind implicată o angajată a formaţiunii.

La momentul intervenţiei echipelor de poliţie, femeia a fost gasita dezbracată.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.