O ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, s-a ciocnit, vineri seara, într-o intersecţie din Timişoara, cu un tramvai, care a deraiat. Şoferul autospecialei şi pacienta transportată au fost răniţi uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, şoferul ambulanţei a pătruns îmtr-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.
 
"O ambulanţă condusă de un bărbat de 43 de ani, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune pe strada FC Ripensia, la intersecţia cu strada 1 Decembrie a trecut pe roşu şi a intrat în coliziune cu un tramvai”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.
 
În urma impactului, atât şoferul ambulanţei, cât şi pacienta pe care o transporta, o tânără în vârstă de 22 de ani, au fost răniţi uşor.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
În urma accidentului, garnitura a deraiat, iar traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.