O adolescentă de 13 ani din Brăila s-a aruncat, joi, de la etajul 9 al blocului în care locuieşte după ce s-a certat cu mama sa. Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean din Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Laura Belciugan, o adolescentă de 13 ani s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din cartierul brăilean Viziru.

Există informaţii că, înainte de a se fi aruncat în gol, fata s-ar fi certat cu mama sa, astfel că poliţiştii iau în calcul varianta unei tentative de sinucidere, nu a unui accident.

În cădere, adolescenta s-a lovit de creanga unui copac, după care a căzut pe ciment.

Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, fata are politraumatisme prin cădere de la înălţime, o plagă fesieră nepenetrantă, însă computerul tomograf arată că nu prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Ea va fi transferată pe secţia de chirurgie infantilă a spitalului, medicii susţinând că ar avea şanse mari să îşi revină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.