Nouă persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri după-amiază, în apropierea oraşului Urziceni din judeţul Ialomiţa, unde un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz cu pasageri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00 pe DN 2  în zona localităţii Urziceni.
 
Acolo au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţa SMURD şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa - substaţia Urziceni. 
 
"Din eveniment au rezultat 9 victime, conştiente: 7 din microbuz şi 2 din autoturism. Victimelor le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenţiei. Ulterior, toate cele 9 victime au refuzat transportul la spital”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.
 
 
Conform sursei citate, în acest caz nu a fost activat Planul roşu de intervenţie, întrucât la locul evenimentului au fost prezente patru echipaje medicale, din care unul cu medic si după evaluarea victimelor s-a constatat că acestea au răni uşoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.