Nouă persoane, între care cinci copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs în judeţul Hunedoara, după ce două maşini s-au ciocnit, poliţiştii întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în zona localităţii Merişor, unde o maşină în care se aflau cinci copii şi doi adulţi a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens. 

În urma impactului, cei cinci copii şi doi adulţi din maşina care circula regulamentar, precum şi şoferul autoturismului care a provocat accidentul şi un pasager au fost răniţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu

Răniţii, toţi conştienţi, au fost transportaţi la spitalul din Petroşani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.