Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe drumul naţional 6, în judeţul Caraş Severin, fiind implicate un microbuz, un autoturism şi un TIR. În urma evenimentului autotrenul s-a răsturnat. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, trei dintre ele, între care un copil, fiind duse la spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier s-a produs pe DN 6, pe raza localităţii Bucoşniţa, unde un autotren, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit. În urma evenimentului, TIR-ul a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe o parte.
Şoferul autotrenului a fost grav rănit, el fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Timişoara. 
Alte patru persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Două dintre acestea au fost preluate cu ambulanţele şi duse la spitalul din Caransebeş.
Printre victimele duse la spital se numără un copil. Celelalte două persoane care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu au avut nevoie să fie transportate la spital, sunt de asemenea minore. În urma accidentului traficul rutier a fost blocat zeci de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.