Nouă persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un imobil din municipiul Iaşi, în urma unui incendiu izbucnit la un tablou electric, cu degajare mare de fum. Şase persoane primesc îngrijiri medicale. Ulterior, două femei care au suferit atacuri de panică, intoxicaţii cu fum şi au avut puseu de tensiune au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - În urma incendiului, două femei, de 40 de ani, respectiv 77 de ani, au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Au suferit atacuri de panică, intoxicaţii cu fum şi au făcut puseu de tensiune. Ambele paciente sunt în stare stabilă", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, un incendiu a izbucnit la un tablou electric, cu degajare mare de fum, într-un imobil de pe strada Ciurchi.

"Au fost evacuate 9 persoane de la etajele superioare. Şase dintre acestea sunt asistate medical, suferind de atac de panică", a arătat ISU Iaşi.

La locul intervenţiei s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, 2 echipaje de prim ajutor şi un echipaj SAJ.

Incendiul este lichidat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.