Nouă migranţi - cinci pakistanezi şi patru sirieni -, între care şi o femeie însărcinată în luna a opta, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin şi Timiş, când încercau să intre ilegal în ţară pe la Oraviţa şi Deta. Femeia gravidă a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au prins, marţi dimineaţă, patru sirieni - trei bărbaţi şi o femeie -, cu vârste cuprinse între 21 şi 57 de ani, care încercau să intre în ţară din Serbia.

Migranţii au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări.

”Întrucât femeia este însărcinată în luna a opta şi a acuzat o stare de rău, aceasta a fost transportată cu o ambulanţă la spital”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Cei patru au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Tot marţi, poliţiştii de frontieră de la Deta, judeţul Timiş, au observat, în apropierea localităţii de frontieră Jebel, cinci cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia fiind preluati şi transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre cetăţeni din Pakistan, patru adulţi şi un copil, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, care nu aveau documente asupra lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.