Nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma unui conflict de stradă care a avut loc sâmbătă, într-un cartier din Craiova. Alte patru persoane care au participat la scandal sunt căutate de poliţişti deoarece se sustrag cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cartierul Craioviţa Nouă, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercaţie, acestea fiind duse la pentru audieri.
”În timpul scandalului au fost folosite obiecte contodente, fiind totodată provocate avarii la patru autoturisme, a precizat IPJ Dolj.”, precizează poliţiştii.
Duminică dimineaţă, nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, din Craiova, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în altercaţia ce a avut loc sâmbătă. în cartierul Craioviţa Nouă, din Craiova, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
“Astfel, cercetările au fost continuate în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani. 12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar în continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
De asemenea, cei nouă bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore, urmează să fie prezentaţi în cursul acestei zile instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.
Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia municipiului Craiova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.