Un incendiu s-a produs marţi, la o maşină parcată în curtea unei firme, iar acesta se putea extinde la construcţiile din apropiere. Pompierii au precizat că focul ar fi fost pus intenţionat. Un bărbat de 56 de ani a fost rănit în urma acestui eveniment, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au transmis că pompierii au fost anunţaţi marţi, în jurul orei 08.49, despre producerea unui incendiu la un autoturism parcat în curtea unui operator economic situat pe strada Teiului din municipiul Roman.

La locul incendiului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

“La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui autoturism cu posibilitatea propagării la construcţiile din curte. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Un bărbat de aproximativ 56 ani, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat şi transportat de echipajul SAJ la CPU Roman”, au anunţat pompierii.

Ei au precizat că cel mai probabil focul ar fi fost pus intenţionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.