Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă după ce un copil de cinci ani din localitatea Dochia, lăsat nesupravegheat în curtea casei, a dat foc unui recipient cu combustibil şi a suferit arsuri la faţă. Reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului vor face şi ei verificări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani, din Dochia, despre faptul că fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, prezintă arsuri.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că băiatul de cinci ani ar fi dat foc unui recipient în care s-ar fi aflat un amestec de combustibil, suferind arsuri la nivelul feţei. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
 
”La momentul producerii evenimentului minorul s-ar fi aflat singur în curtea imobilului locuinţei, mama acestuia fiind implicată în activităţi casnice. În acest caz au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, pentru efectuarea de verificări conform competenţei instituţionale. Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Neamţ.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.