Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, şi este în stare de semiconştienţă, după un accident cu parapanta produs în judeţul Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rutală Gârcina, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamţ. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană a căzut cu o parapantă în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM”, a transmis, sâmbătă, ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat, semiconştient, care a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM şi este transportat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.