Un bărbat în vârstă de 51 de ani din judeţul Neamţ a fost rănit, de Revelion, după ce i-a explodat o petardă în mână. El a fost transportat la spital, de un echipaj SMURD, pentru îngrijiri medicale. Un incident similar a avut loc în judeţul Maramureş, unde o fată de 11 ani a suferit arsuri, după explozia unei petarde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Roman a intervenit, la puţin timp după miezul nopţii, pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Sagna. Echipa medicală a constatat că bărbatul a fost rănit după ce i-a explodat o petardă în mână. Pacientul a fost diagnosticat cu o plagă la mână stângă, fiind transportat la CPU Roman.
 
La rândul său, Poliţia Judeţeană Maramureş a anunţat că, vineri, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea dintre ani o fetiţă în vârstă de 11 ani a suferit arsură la mână în urma folosirii unei petarde. Din verificările efectuate până în acest moment a reieşit că, în jurul orei 23:50, fetiţa a folosit o petardă de mici dimensiuni care i-a explodat în mână, provocându-i leziuni.
 
Aceasta a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei şi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmând a fi dispuse măsuri legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.