Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost rănit, luni, după ce a fost prins sub un zid din BCA, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Alte trei persoane au suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost înştiinţaţi, luni, prin apel la 112, despre faptul că o persoană a fost surprinsă sub un zid care a căzut, în oraşul Roznov . 
 
“La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie, un camion cu un container de căutare-salvare, o ambulanţă SMURD TIM şi voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată a precizat că  ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit un bărbat de 37 de ani prins sub un zid din BCA. Victima era conştientă, a fost scoasă de sub zid şi a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamţ.
 
De asemenea, trei persoane au suferit atacuri de panică. Acestea au fost asistate medical de echipajul SMURD EPA sosit la locul evenimentului, dar au refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.