Salvamontiştii din judeţul Neamţ, dar şi un elicopter SMURD au intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea unui bărbat care a căzut în timp ce repara acoperişul unei stâne în zona Hăşmaşu Mare. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, el neavând puls la momentul în care echipele de salvare au ajuns la el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şeful Salvamont Neamţ, Raul Paplicev, a declarat, marţi, pentru News.ro că incidentul s-a produs în zona Trei Fântâni – Hăşmaşu Mare, o zonă greu accesibilă.
 
Salvatorii au fost anunţaţi că un bărbat a căzut de la înălţime de aproximativ patru metri, în timp ce lucra la o stână, la acoperiş, iar apelantul a comunicat că victima nu pare a mai avea puls.
 
La locul evenimentului au fost trimise echipe ale Salvamont, dar şi un elicopter SMURD care a reuşit să aterizeze la aproximativ 200 de metri de locul în care se afla bărbatul accidentat. Echipajul medical nu a putut face decât să constate decesul acestuia. 
 
Conform sursei citate, cel mai probabil decesul a avut loc în condiţiile în care bărbatul s-a lovit la cap în momentul impactului cu solul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.