Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, duminică după amiază, în urma unui accident rutier produs în judeţul Neamţ, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în jurul orei 16:37 în comuna Grinţieş din judeţul Neamţ. Trei persoane se aflau în cele două autoturisme implicate, toate fiind rănite în urma evenimentului.

Cele trei victime au fost scoase de către ceilalţi participanţi la trafic din maşinile avariate.

Un căpitan din cadrul ISU Hunedoara, aflat în timpul liber, a ajutat la evacuarea persoanelor şi la acordarea îngrijirilor medicale înainte de sosirea forţelor de intervenţie.

”Echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acordat îngrijiri medicale celor trei persoane - o femeie de 39 ani şi doi bărbaţi de 38 de ani şi de 25 ani - ulterior fiind transportate la spital. Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru curăţarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, informează ISU Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.