Trei copii au fost răniti, vineri, într-un accident rutier produs în judeţeul Neamţ, în care au fost implicate două autoturisme cu şapte persoane. Victimele au fost transpoirtate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman. În cele două autoturisme se aflau şapte persoane”,  a transmis, vineri, ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că la locul solicitării au fost alocate mai multe echipaje de la Detaşamentul de pompieri şi SAJ Roman.

”Până la sosirea forţelor de intervenţie toate persoanele s-au autoevacuat din autoturismele implicate. Trei minori în vârstă de 9, 10 şi 12 ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SMURD TIM şi SAJ ulterior fiind transportaţi la CPU Roman”, a au mai transmis pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.